De band Praizz bestaat uit een aantal enthousiaste zangers, zangeressen, muzikanten (waaronder een pianist, drummer en gitaristen) en geluidsmensen.

Ons doel is: God eren en Zijn Naam grootmaken door middel van muziek en zang. Eens in de twee weken oefenen we op zondagmorgen na de ochtenddienst.

Ons repertoire bestaat voornamelijk uit christelijke liederen: Opwekkingsliederen, Psalmen voor Nu, liederen van Sela, maar ook liederen van christelijke zangers zoals Matt Redmann en Chris Tomlin.

Zo’n 6 x per jaar begeleiden we de zang in de erediensten. Ook tijdens bijzondere diensten worden we ingeschakeld, bijvoorbeeld bij Kerst, Pasen, een doopdienst, een bruiloft, bij themadiensten en belijdenisdiensten. Ook hebben we een jeugddienst in Daarlerveen mogen begeleiden.

Eens per jaar organiseren we in samenwerking met het Jeugdwerk een Kidspraizz. We inventariseren op de basisschool welke liederen de kinderen goed kennen en deze studeren we als band in.
Daarnaast spelen we ook andere nummers. Zo hebben we eens een avond opgetreden op de 30+ soos van onze kerk en daar hebben we ook nummers van vader Abraham, Claudia de Breij en Guus Meeuwis gespeeld.

U bent van harte welkom om eens te luisteren tijdens een repetitie. De oefendata zijn de 1e en 3e zondag van de maand. U vindt deze ook in de nieuwsbrief.