Hoofd menu
imageimageimageimage

Welkom op de website van GKV Almelo. Op deze site kunt u kennismaken met onze gemeente. Het is een groeiende gemeente. Een gemeente boordevol activiteit! Een gemeente die ergens voor staat.

Op deze site vindt u informatie over onze kerk, de activiteiten die er plaatsvinden, u kunt een online kerkdienst beluisteren en u vindt er een maandelijkse column.

Een kerkdienst

Misschien bent u van plan eens een kerkdienst te bezoeken, omdat u gewoon eens wilt weten wat daar allemaal gebeurt in de kerk aan de Bellavistastraat of u bent op zoek naar God. Misschien bent u uitgenodigd door iemand van onze kerk en kijkt u eerst eens op internet wat u kunt verwachten.


U bent natuurlijk altijd welkom in onze gemeente om eens kennis te maken. Hieronder vindt u de tijden waarop we samenkomen.

Rooster kerkdiensten >

De normale aanvangstijden:

 • Morgendienst: 09:30 uur
 • Middagdienst: 16:30 uur

 

Dagelijks een nieuwe Bijbeltekst

14 oktober 2019

 • maandag 14 oktober 2019 - Psalmen 116:7
  Kom weer tot rust, mijn ziel, de HEER is je te hulp gekomen. -- Psalmen 116:7
 • zondag 13 oktober 2019 - Psalmen 117:1-2
  Loof de HEER, alle volken, prijs hem, alle naties: zijn liefde voor ons is overstelpend, eeuwig duurt de trouw van de HEER. Halleluja! -- Psalmen 117:1-2
 • zaterdag 12 oktober 2019 - 2 Petrus 3:8-9
  Eén ding mag u niet over het hoofd zien, geliefde broeders en zusters: voor de Heer is één dag als duizend jaar en duizend jaar als één dag. De Heer is niet traag met het nakomen van zijn belofte, zoals sommigen menen; hij heeft alleen maar geduld met u, omdat hij wil dat iedereen tot inkeer komt en niemand verloren gaat. -- 2 Petrus 3:8-9

 

Dagelijks een overdenking? Kijk ook op www.dagelijkseoverdenking.nl