Verjaardagfonds: Ieder kind verdient een verjaardag!

De diaconie heeft als doel voor de komende periode voor de opbrengsten van het verjaardagfonds gekozen voor Stichting Jarige Job, ieder kind verdient een verjaardag!

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Maar voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval.

Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is.

Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Stichting Jarige Job trakteert deze kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Zij geven geen geld maar een verjaardagsbox.
Een verjaardagsbox waarin alles zit voor een echte verjaardag, thuis én op school. Een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige.

Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Ieder kind verdient een verjaardag! Wilt u ook bijdragen zodat ieder kind een fijne verjaardag kan hebben? U kunt hier een bijdrage aan leveren door een vrije gift in het bruine envelopje te stoppen die u rondom uw eigen verjaardag in uw postvakje aantreft. Het gevulde envelopje kunt u achterlaten in de speciale verjaardagfondsbak in de grote hal van de kerk, rechts van de klapdeuren naar de kerkzaal.

De diaconie zal uw giften 1x in de zoveel tijd overmaken aan Stichting Jarige Job, ieder kind verdient een verjaardag!

Namens de diaconie hartelijk dank voor uw bijdrage.StJarigeJoblogo


Stichting Jarige Job
KvK: 24489006
ANBI RSIN: 822136156
Van Nelleweg 1 (Hal K & Hal L)
3044 BC Rotterdam
Telefoon: 010 – 737 03 48
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN NL26RABO0108748227
t.n.v. Stichting Jarige Job