Hoofd menu
imageimageimageimage

Welkom op de website van GKV Almelo. Op deze site kunt u kennismaken met onze gemeente. Het is een groeiende gemeente. Een gemeente boordevol activiteit! Een gemeente die ergens voor staat.

Op deze site vindt u informatie over onze kerk, de activiteiten die er plaatsvinden, u kunt een online kerkdienst beluisteren en u vindt er een maandelijkse column.

Een kerkdienst

Vanaf 1 juli zijn er gelukkig weer meer mogelijkheden om kerkdiensten te organiseren. We hebben een gebruiksplan kerkgebouw en een instructie voor iedereen die (vanaf 1 juli) wordt uitgenodigd om naar de kerk te gaan.

Gods goede en blijde boodschap stopt nooit! Onze diensten zijn gewoon live te beluisteren.

Misschien bent u van plan eens een kerkdienst te bezoeken, omdat u gewoon eens wilt weten wat daar allemaal gebeurt in de kerk aan de Bellavistastraat of u bent op zoek naar God. Misschien bent u uitgenodigd door iemand van onze kerk en kijkt u eerst eens op internet wat u kunt verwachten.


U bent natuurlijk altijd welkom in onze gemeente om eens kennis te maken. Hieronder vindt u de tijden waarop we samenkomen.

Rooster kerkdiensten >

De normale aanvangstijd:

  • Morgendienst: 10:00 uur

Dagelijks een nieuwe Bijbeltekst

10 augustus 2022

  • woensdag 10 augustus 2022 - Deuteronomium 1:30-31
    De HEER, uw God, die voor u uit gaat, zal immers voor u strijden. U hebt toch gezien hoe hij het in Egypte voor u opnam, en ook in de woestijn, waar u ervaren hebt dat de HEER, uw God, u gedragen heeft zoals een vader zijn kind draagt, de hele weg die u gegaan bent tot uw aankomst hier. -- Deuteronomium 1:30-31
  • dinsdag 09 augustus 2022 - 2 Korintiers 1:21-22
    Het is God die u en ons Christus als fundament geeft, die ons allen heeft gezalfd, heeft gewaarmerkt als zijn eigendom en ons als voorschot de Geest gegeven heeft. -- 2 Korintiers 1:21-22
  • maandag 08 augustus 2022 - Johannes 14:6
    Jezus zei: Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand kan bij de Vader komen dan door mij. -- Johannes 14:6

 

Dagelijks een overdenking? Kijk ook op www.dagelijkseoverdenking.nl